• Spørgsmål og svar

  Kan man parkere ved klinikken?

  Der er 2 timers gratis parkering på hele Frederiksberg.

  Tager I imod Dankort?

  Ja. Vi tager imod kontant betaling og Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, UnionPay og American Express.

  Hvornår skal jeg bestille tid i forhold til min rejse?

  Vi anbefaler at få en tid senest 5 uger inden afrejse når vaccination mod hepatitis B eller japansk hjernebetændelse forventes at indgå i programmet. Ellers 2-3 uger før.

  Kan man samtidig få recept på malariapiller?

  Ja. Vi rådgiver om forebyggelse af malaria og kan udskrive recept på malariapiller afhængig af hvilke områder du skal rejse til.
   
 • Kontakt os

  Thanks!

  Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Required fields not completed correctly.

 •  

Vaccinationer Thailand

 

Ved rejser til Thailand anbefales som minimum vaccination mod difteristivkrampe og hepatitis A. Ved længere rejser anbefales, alt efter forholdene på rejsen, også vaccination mod hepatitis B og japansk hjernebetændelse, der forekommer fra maj til oktober (begge måneder inklusiv). Ved langvarige ophold anbefales dertil vaccination mod tyfusrabies og eventuelt tuberkulose.

Anbefalingerne er vejledende og endelige forslag til vaccination vil altid bero på en individuel vurdering. Bestil tid online eller ring 71 99 25 05. 

 
 
 

…har du spørgsmål? skriv til os på facebook eller kontakt os her

 

Rejse under 1 uge

 

Difteri-stivkrampe og hepatitis A.

 

Rejse 1 til 4 uger

 

Difteri-stivkrampe og hepatitis A.

 

Rejse 1 til 6 mdr.

 

Difteri-stivkrampe, hepatitis A, hepatitis B, rabies og japansk hjernebetændelse (maj-oktober).

 

Rejse over 6 mdr.

 

Difteri-stivkrampe, hepatitis A, hepatitis B, japansk hjernebetændelse (maj-oktober), tyfus, rabies og tuberkulose.

 
 

Gul feber

 

Certifikat for vaccination mod gul feber er påkrævet for alle rejsende over 1 år, der ankommer fra et land med risiko for gul feber (også transit i lufthavn). Vaccination mod gul feber anbefales ikke ved rejser udelukkende til Thailand.

 
 

Malaria

 

Der er risiko for malaria i Thailand hele året i landlige områder, især skov- og bakkeområder, mod grænserne til Myanmar (Burma), Laos og Cambodja. Der er normalt ingen risiko i de store byer og i de store turistområder som Bangkok, Chiang Mai, Pattaya, Phuket og Koh Samui. Malaria i Thailand skyldes i 40% af tilfældene den farligste malariaparasit Plasmodium Falciparum (WHO, 2011). Det anbefales derfor at beskytte sig mod myggestik og tage forebyggende malariapiller ved rejse til risikoområder.

 
 
 
 

P. Falciparum

 

P. Vivax

 
 
 

Bestil tid

 

 • Nem booking
 • Lave priser
 • Professionel rådgivning

 

Vi sætter en dyd i at give den bedste rådgivning, service og vaccination til lave priser. Vi har klinik på Frederiksberg og vaccinerer flere gange om ugen – også aftener og lørdage. Bestil tid her på siden eller kontakt os på telefon 71 99 25 05.

 
Paste your AdWords Remarketing code here